Home » Petrecere de Valentine’s Day cu circa 100 de persoane, ”spartă” de polițiști, la Bistrița

Petrecere de Valentine’s Day cu circa 100 de persoane, ”spartă” de polițiști, la Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
1113 Vizualizari

Aseară, o petrecere de în cinstea Sfântului Valentin organizată la un restaurant din municipiul Bistrița, eveniment la care participau aproximativ 100 de personane, a fost întreruptă de polițiști, proprietarul localului fiind amendat cu 2.000 de lei.

Acțiunea s-a încadrat unor controalele pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, aseară, în intervalul orar 18:00-21:00, oamenii legii au verificat 24 de operatori economici din municipiul Bistrița și au legitimat peste 100 de persoane.

”Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 17.675 de lei. Din totalul acestora, 24 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 55/2020, pentru abateri la regimul rutier au fost aplicate 6 sancțiuni în valoare de 2.175 de lei, iar alte 2 au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 171/2010”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii avertizează că se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Oamenii legii reamintesc faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Totodată, este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei, în intervalul orar 23:00—05:00, cu unele excepții expres prevăzute de lege.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"