Home » Programul ”Anghel Saligny” aduce 10 kilometri de trotuare noi în comuna Rodna

Programul ”Anghel Saligny” aduce 10 kilometri de trotuare noi în comuna Rodna

Publicat de Radu SÎRBU
746 Vizualizari

Primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, ne-a declarat că în urmă cu câteva zile a fost publicată lista proiectelor aprobate în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” iar localitatea pe care o conduce va beneficia de finanțare pentru un proiect important, în valoare de peste 17 milioane de lei, și anume: ”Amenajare trotuare și dispozitive de scrurgerea apelor pluviale în comuna Rodna, județul Bistrița-Năsăud ”.

Cu această finanțare vom amenaja un total de 10 kilometri de trotuare noi, mai precis 5 kilometri pe un sens și 5 pe celălalt sens, de-a lungul drumului principal din Rodna, DN 17 D. Obiectivul are alocați un total de 17.410.278 de lei, fonduri guvernamentale, și deja am început procedurile de achiziții și licitații. Trotuarele vor fi din pavele și ele vor fi prevăzute cu rigole de scurgere a apelor pluviale”, ne-a declarat, luni, primarul Grapini.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"