Home » ULTIMA ORĂ ! Noutăți despre starea de sănătate a călugărului Epifania, accidentat grav la mănăstirea Rebra-Parva luna trecută

ULTIMA ORĂ ! Noutăți despre starea de sănătate a călugărului Epifania, accidentat grav la mănăstirea Rebra-Parva luna trecută

Publicat de Radu SÎRBU
5308 Vizualizari

Întrucât am primit mai multe solicitări de la cititorii Mesager24.ro în această privință, la această oră suntem în măsură să vă oferim ultimele noutăți în ceea ce privește starea de sănătate a călugărului Epifanie, în vârstă de 33 de ani (originar din Sângeorz-Băi), ce, în după-amiaza de 22 martie a.c., a căzut în cap de la înălțimea unei clopotnițe (circa 5 metri) pe pavimentul din piatră al curții mănăstirii Rebra-Parva.

La fix o lună după acel tragic accident de muncă, starea de sănătătate a părintelui Epifanie este în continuare gravă și comatoasă, funcțiile vitale fiindu-i susținute tot prin ventilație mecanică. După ce a fost operat la Clinica de Neurologie din Cluj-Napoca (loc unde ajuns la circa o oră și jumătate de la accident, prin transferul cu elicopterul SMURD), părintele Epifanie se află acum internat în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Medicii continuă să rămână rezervații în privința șanselor sale de supraviețuire.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"