Home » (ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!) Clipele tragediei în care șoferița gravidă și-a pierdut viața la Șieu Măgheruș surprinse de o cameră video! O familie întreagă a fost distrusă de un conducător auto începător!

(ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!) Clipele tragediei în care șoferița gravidă și-a pierdut viața la Șieu Măgheruș surprinse de o cameră video! O familie întreagă a fost distrusă de un conducător auto începător!

Publicat de Radu SÎRBU
4293 Vizualizari

Accidentul înfiorător petrecut ieri pe DN 17, în localitatea Șieu Măgheruș a produs emoție la nivelul întregii țări. Evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 11:00, atunci când două mașini s-au ciocnit frontal catastrofal. Într-unul dintre vehicule se afla o șoferiță gravidă în 5 luni din Baia Mare (33 de ani), care, împreună cu soțul, băiețelul lor de doi ani și încă un adult, se îndrepta spre litoralul românesc pentru a-și petrece concediul. Celălat vehicul era condus de un bărbat de 34 de ani din satul Rusu de Jos (localitate aparținătiare orașului Beclean), acesta dobândindu-și permisul doar în urmă cu 4 luni.

Momentului impactului teribil a fost surprins de o cameră video amplasată pe casa în dreptul căreia s-a produs nenorocirea. Din imagini se vede cum șoferul începător intră brusc pe contrasens și se tamponează violent de mașina băimărencei, fără ca aceasta să mai poată schița vreun gest de evitare sau frânare.

În urma impactului șoferița a fost scoasă de către ceilalți participanți la trafic însă era în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au încercat zeci de minute să o readucă la viață, însă fără succes, fiind declarată decedată. Soțul femeii și fiul lor, alături de șoferul vinovat de producerea tragediei au fost spitalizați, fără ca viața să le ie pusă în pericol. Acum el va trebui să dea seamă în fața legii pentru că a distrus o familie întreagă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO