Home » (ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!) Un bărbat din Năsăud, dispărut de 4 zile, a fost găsit mort lângă albia Someșului

(ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!) Un bărbat din Năsăud, dispărut de 4 zile, a fost găsit mort lângă albia Someșului

Publicat de Radu SÎRBU
5373 Vizualizari

În această dimineață, în jurul orei 9.30, pe malul râului Someș, în zona fostei rampe de gunoi a orașului Năsăud, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Polițiștii și pompierii ajunși la fața locului au stabilit că este vorba despre un localnic de 66 de ani ce locuia pe strada Coastei din Năsăud, dispărut de acasă din data de 23 iunie a.c.

Concluziile preliminare arată că bărbatul ar plecat după hribi în pădurile de peste Someș, încercând să treacă râul pe o tiroliană improvizată pe proprietatea pe care acesta o avea pe strada Zăvoi, în zona cunoscută de localnici sub denumirea de ”Aeroport”. Decizia de a trece apa râului pe funie i-a fost fatală, întrucât omul a fost luat de valurile mari, înecându-se

Pe trupul aflat în descompunere nu au fost găsite urme de violență. A fost deschis un dosar de moarte suspectă, iar concluziile necropsiei vor stabili care au fost cauzele care au dus la decesului bărbatului.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Nina Vlașin 27 iunie 2020 - 18:49

Off Doamne! Dumnezeu sa-l ierte !Condoleanțe familiei !

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"