Home » (EXCLUSIVITATE) Polițiști și jandarmi au căutat, fără rezultat, un tânăr dispărut într-o pădure din cartierul năsăudean Lușca. Acesta i-ar fi spus prin telefon unui prieten că se va spânzura !

(EXCLUSIVITATE) Polițiști și jandarmi au căutat, fără rezultat, un tânăr dispărut într-o pădure din cartierul năsăudean Lușca. Acesta i-ar fi spus prin telefon unui prieten că se va spânzura !

Publicat de Radu SÎRBU
2890 Vizualizari

La orele amiezii de astăzi, lucrătorii de poliție din cadrul Secției Năsăud au fost sesizați prin 112 de către un localnic – Marius P., cu privire la faptul că un coleg de muncă de la fabrica de saltele din oraș, Cristian D. (în vârstă de 35 de ani, tot din Năsăud), i-a spus la telefon că s-ar afla într-o pădure din cartierul Lușca și dorește să-și încheie socotelile cu viața prin spânzurare.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști, care au procedat la efectuarea de verificări și căutări în zona indicată. Mașina celui dispărut a fost găsită repede la marginea pădurii, însă nici urmă de tânăr. După circa o oră de căutări zadarnice, polițiștii au solicitat sprijinul jandarmilor, pentru a ”pieptăna” un areal extins. În paralel, căutări au fost efectuate de colegii de muncă ai celui dispărut. Fără folos din păcate, întrucât odată cu lăsarea serii ele au fost întrerupte pentru a fi reluate mâine dimineață,

Cel dispărut locuiește pe strada Avram Iancu, și s-ar fi întors la Năsăud în urmă cu 3 luni după ce a lucrat mai mulți ani în Austria ca și constructor.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"