Home » (FOTO) Polițiștii și jandarmii au reluat căutările pentru căutarea bărbatului dispărut în pădurile cartierului năsăudean Lușca.

(FOTO) Polițiștii și jandarmii au reluat căutările pentru căutarea bărbatului dispărut în pădurile cartierului năsăudean Lușca.

Publicat de Radu SÎRBU
3447 Vizualizari

Așa cum am anunțat aseară, în exclusivitate, echipaje de poliție și jandarmi caută de la amiaza zilei de ieri un tânăr din Năsăud (foto) ce a dispărut în pădurile din Lușca. Încheiate fără rezultat aseară, căutările au fost reluate în această dimineață. În urmă cu câteva minute, biroul de presă al IPJ BN a oferit informații despre această acțiune.

”Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 35 de ani, din Năsăud care a plecat voluntar de acasă în dimineața zilei de ieri și nu s-a mai întors.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

La data de 12 octombrie a.c., o femeie din Năsăud a sesizat prin S.N.U.A.U 112 faptul că fiul ei în vârstă de 35 de ani a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors.

Bărbatul are 1, 65 m înălțime, greutatea de 60-65 kg, ten deschis, faţa ovală, ochii căprui și este tuns chel. Ca semne particulare are pe frunte o cicatrice și în zona cefei are un tatuaj reprezentând o zodie.

La data plecării Dragoș Cristian Radu era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă de culoare închisă, pantaloni tip blugi și pantofi sport.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112! La căutările de astăzi participă polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției Orașului Năsăud și Secției 6 Poliției Rurală Năsăud, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean „Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud”, se arată în comunicatul amintit.

Independent de sursele oficiale, am aflat că bărbatul lucra de 3 luni la fabrica de saltele din Năsăud, după ce anterior muncise ca în construcții în Austria. Se pare că ultimul care a vorbit la telefon cu Dragoș Cristian Radu a fost un coleg de muncă, Marius Pintilii. Acesta din urmă ne-a declarat că l-a sunat pe Dragoș, ieri, îngrijorat de faptul că nu venise la serviciu. Spre consternarea lui, Dragoș i-a răspuns că se află într-o pădure din Lușca pregătit să se spânzure. ”Și-a luat adio, mulțumindu-mi că am fost un coleg și prieten bun. Apoi, a închis telefonul și nu a mai răspuns. Am anunțat imedit poliția și am pornit și noi în căutarea lui”, ne-a declarat Marius Pintilii.

Vom reveni cu noi informații despre acest caz imediat ce le vom afla.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"