Home » ULTIMA ORĂ: O bătrână a fost găsită moartă în apartamentul ei din Năsăud de către pompieri (FOTO)

ULTIMA ORĂ: O bătrână a fost găsită moartă în apartamentul ei din Năsăud de către pompieri (FOTO)

Publicat de Radu SÎRBU
3156 Vizualizari

În această după-amiază, în jurul orei 13.30, un apel telefonic prin 112 sesiza despre faptul că o femeie în vârstă s-ar afla căzută în apartamentul ei din blocul E3, scara B, de pes trada Miron Cristea din orașul Năsăud, aceasta nerăspunzând de ore bune la telefonul dat de vecina care a alertat autoritățile. La locul indicat au ajuns imediat polițiștii și pompierii, aceștia din urmă fiind nevoiți să intre în locuință pe geam.

Din nefericire, salvatorii au găsit-o pe femeie decedată în apartamentul în care locuia singură. Aceasta avea 78 de ani, era pensionară și locuia singură, după ce a fost asistentă medicală la secția Pediatrie a spitalului din Năsăud. La examinarea exterioară a cadavrului nu s-au găsit urme de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Seviciului de Medicină Legală din Bistrița, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis dosar penal.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"