Home » (FOTO) Un elev de la Liceul Economic Năsăud a ajuns la spital după ce s-a rănit în timp ce sărea gardul școlii (ACTUALIZARE)

(FOTO) Un elev de la Liceul Economic Năsăud a ajuns la spital după ce s-a rănit în timp ce sărea gardul școlii (ACTUALIZARE)

Publicat de Radu SÎRBU
6444 Vizualizari

Pauza a venit cu necaz, la orele amiezii de astăzi, pentru un elev de clasa a X-a la Liceul Tehnologic Economic Năsăud. Sărind gardul școlii din vecinătatea sălii de sport, adolescentul s-a rănit după ce a căzut rău lovidu-se cu capul de asfalt.

Imediat la fața locului a ajuns o salvare a Serviciului de Ambulanță Județean. După acordarea primului ajutor, băiatul a fost transportat, conștient și cooperant, la spitalul din Năsăud pentru investigații medicale mai amănunțite. Poliția a deschis o anchetă.

ACTUALIZARE: Incidentul s-a petrecut în incinta școlii, potrivit martorilor. Băiatul a căzut nu după ce a încercat să sară gardul ci după ce s-a dezechilibrat de pe o bordură de beton din imediata vecinătate a sălii de sport.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"