Home » ULTIMA ORĂ ! Un cioban a fost mușcat de o viperă, la Romuli. Vezi cine e victima (FOTO)

ULTIMA ORĂ ! Un cioban a fost mușcat de o viperă, la Romuli. Vezi cine e victima (FOTO)

Publicat de Radu SÎRBU
2342 Vizualizari

Astăzi, în jurul orei 17.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud a fost solicitat, prin numărul de urgență 112, să intervină pentru salavarea unei persoane mușcată de viperă pe raza comunei Romuli. Conform datelor furnizate de apelant, persona în vârstă de 40 ani, desfășura activități de oierit pe Valea Strâmba, zona Cocoziș.

După cum ne-a dezvăluit primarul Ioan Monița, victima este un localnic pe nume: Ioan Găbrian, în vârstă de 40 de ani. ”Acesta venea spre colibă cu două găleți de apă iar la un moment dat o viperă a sărit din iarbă și l-a mușcat de o mână. Omul este conștient, însă speriat, iar datorită accesului mai dificil la locul incidentului, el fost coborât spre sat cu un ATV, pentru a fi predată echipajului SMURD”, ne-a spus primarul Monița. Victima urmează a fi transportată la spitalul din Bistrița.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"