Home » Șocant ! Un bărbat, aflat în carantină forțată, a decedat astăzi în centrul de la Colibița unde a fost dus de autorități

Șocant ! Un bărbat, aflat în carantină forțată, a decedat astăzi în centrul de la Colibița unde a fost dus de autorități

Publicat de Radu SÎRBU
2386 Vizualizari

Un caz șocant s-a petrecut astăzi la centrul de carantinare instuționalizată de la Colibița. Un bărbat de 51 de ani a fost găsit decedat. Este vorba de un om căruia i s-a impus măsura izolării la domiciliu ca urmare a revenirii în țară din Germania în data de 22 mai, iar în data de 25 a aceleiași luni a fost constatată nerespectarea acestei măsuri, bărbatul fiind transportat de îndată în carantină sub pază.

În această dimineață și la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locației de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli.

“Ca urmare a faptului că nu au reușit să stabilească un contact, forțele de ordine au recurs la intrarea forțată în camera acesteia. Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au constatat decesul acestuia. O echipă formată din polițiști de la Investigații Criminale și Criminalistic se află la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi efectuată necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

“Menționăm faptul că bărbatul nu a semnalat autorităților în niciun moment probleme de sănătate, simptomatologie specifică CoVid-19 sau alte probleme. Ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie. În funcție evoluția situației, vom reveni cu mai multe amănunte despre acest caz în momentul în care va fi definitivat raportul asupra decesului persoanei în cauză”, a transmis Prefectura.

Pe surse, am aflat că cel mai probabil persoana în cauză a murit în urma unui atac de inimă. Dumnezeu să-l odihnească în pace !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"