Home » (FOTO) Tragedie la Rodna: un copilaș de 5 ani este în comă după ce a căzut cu bicicleta în râul Someș de podețul din fața casei !

(FOTO) Tragedie la Rodna: un copilaș de 5 ani este în comă după ce a căzut cu bicicleta în râul Someș de podețul din fața casei !

Publicat de Radu SÎRBU
5712 Vizualizari

Un copil de 5 ani din comuna Rodna se zbate între viață și moarte după ce a căzut cu bicicleta în râul Someș. Necazul s-a petrecut în această seară, în jurul orei 18.30, pe strada Izvor, în timp ce copilașul se afla pe podețul betonat din fața casei, deasupra râului. O mișcare greșită și băiețelul a căzut în apă învolburată. A fost scos la 500 de metri, în aval, primii care au încercat să-l salveze fiind cei din familie și vecinii. Paramedicii SMURD și medicul de pe TIM se chinuie să îl resusciteze la această oră. De la fața locului, am fost informați că copilașul urmează a fi transferat la UPU Bistrița.

Potrivit localnicilor, familiei respective le-a murit un băiețel, în vârstă de 2 ani, el decedând în somn alături de mamă. Familia mai are un băiețel în vârstă de 3 ani.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"