Home » ULTIMA ORĂ ! Turist lovit de fulger, în Munții Rodnei. A fost solicitat elicopterul SMURD (ACTUALIZARE – Victima, un cetățean german, a fost găsită decedată)

ULTIMA ORĂ ! Turist lovit de fulger, în Munții Rodnei. A fost solicitat elicopterul SMURD (ACTUALIZARE – Victima, un cetățean german, a fost găsită decedată)

Publicat de Radu SÎRBU
2513 Vizualizari

Salvamontiști din Bistrița-Năsăud și Maramureș, jandarmii montani și SVSU Romuli intervin la această oră în Munții Rodnei unde 17 turiști au fost surprinși de vremea nefavorabilă. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Din primele informații, unul dintre cei aflați pe munte a fost lovit de trăsnet pe Vârful Tarnița, starea lui fiind foarte gravă.

ACTUALIZARE:

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat o victimă de sex masculin in varsta de aproximativ 32 de ani, cetățean german, fără semnale vitale. Din datele pe care le avem ar fi fost lovit de un trăsnet. Celelalte 16 persoane au fost evaluate din punct de vedere medical și sunt în afara oricărui pericol. Raman peste noapte în zona.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"