Home » (FOTO) Un bătrân este în comă după ce a căzut într-un pârâu de pe un pod, la Rodna. A fost solicitat elicopterul SMURD (ACTUALIZARE)

(FOTO) Un bătrân este în comă după ce a căzut într-un pârâu de pe un pod, la Rodna. A fost solicitat elicopterul SMURD (ACTUALIZARE)

Publicat de Radu SÎRBU
4490 Vizualizari

Un apel prin 112, anunța că astăzi, în jurul orei 11.20, o persoană este căzută în apă de pe un pod din comuna Rodna, pe str. Izvorului.

Salvatorii au găsit la locul incidentului un bărbat de 75 ani, căzut de la înălțime în pârâul Izvor, inconștient, în șoc hipotermic, cu multiple traumatisme. A fost stabilizat de către cadrele medicale și a fost transportat la întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Evaluarea medicală a făcut ca în ajutor să fie chemat elicoperul SMURD pentru transferul aerian la Cluj-Napoca. Aeronava este așteptată să aterizeze la Sângeorz-Băi Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns bătrânul în apele pârâului Izvor.

Potrivit martorilor, omul s-ar fi dezechilibrat de pe podul din lemn după ce ar fi ieșit din gospodăria sa, podul permițând accesul către stradă. Necazul s-a petrecut în același perimetru unde, în urmă 5 luni, un copilaș și-a pierdut viața după ce a căzut cu bicicleta în apele Izvorului.

FOTO – ACTUALIZARE: Așa cum a fost stabilit, elicopterul SMURD a preluat victima de pe terenul de fotbal din Sângeorz-Băi, pentru a fi transportată la o clinică din Cluj.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"