Home » Veste bună pentru cei care vin din Italia de sărbători. Cei care sosesc acasă din Cizmă NU vor sta în carantină

Veste bună pentru cei care vin din Italia de sărbători. Cei care sosesc acasă din Cizmă NU vor sta în carantină

Publicat de Radu SÎRBU
496 Vizualizari

Lista țărilor din „zona galbenă” a fost actualizată. Persoanele care vin în România din aceste zone vor sta 14 zile în carantină. Numărul statelor cu risc epidemiologic ridicat a crescut față de săptămâna trecută.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat decizia prin care un număr de 37 de state se află pe lista celor de risc, față de cele 30 de săptămâna trecută.

Una dintre veștile bune pentru români este aceea că oamenii ce vor veni din Italia nu vor mai fi nevoiți să stea în carantină, țara fiind scoasă din lista celor „galbene”. În schimb, alte 8 state au fost introduse.

Dacă eliminarea din listă a Italiei reprezintă o veste bună pentru români, introducerea unor țări precum Republica Moldova, Olanda, Cipru sau Turcia poate să fie considerată o veste mai puțin plăcută pentru cei ce așteptau vizite, în perioada sărbătorilor, de la persoane aflate în aceste zone.

Tările aflate pe lista celor cu risc epidemiologic ridicat sunt: Serbia, Georgia, Croația, Lituania, Luxemburg, Muntenegru, San Marino, Slovenia, Belize, Statele Unite ale Americii, Andorra, Jersey, Curaçao, Suedia, Ungaria, Panama, Elveția, Liechtenstein, Macedonia de Nord, Cehia, Azerbaidjan, Puerto Rico, Palestina, Olanda, Polinezia Franceză, Cipru, Bulgaria, Portugalia, Danemarca, Slovecia, Turcia, Republica Moldova, Austria, Armenia, Letonia,
Estonia, Iordania.

Singura țară care a părăsit lista, față de ultima actualizare, este Italia. În schimb, alte opt state au fost introduse: Puerto Rico, Olanda, Cipru, Slovacia, Turcia, Republica Moldova, Letonia și Estonia.

Fiumicino, Rome – April 2018: Alitalia Airline Airplanes parked at Leonardo da Vinci Airport

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"