Home » 2,3 milioane de lei pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud

2,3 milioane de lei pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
961 Vizualizari

Astăzi, într-o postare pe pagina sa de socializare, Dorin Vlașin – viceprimarul orașului Năsăud, a anunțat că Guvernul României a alocat 2,3 milioane de lei pentru Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud.

”Mulțumesc Guvernului României, Ministerului Sănătății, ministrului Nelu Tătaru, prefectului Stelian Dolha și deputatului PNL Robert Sighiartau pentru suma de 2.3 mil lei. Întreaga suma va merge exclusiv pentru dotare cu aparatură medicală.

Concret, Spitalul Năsăud va avea parte de o stație de producere a oxigenului medical, o stație de sterilizare, un ecograf, o lampă pentru operații si de paturi noi pentru pacienți. Toate sunt dotări absolut necesare unor standarde moderne în sectorul sanitar și arată că guvernul liberal nu i-a uitat pe năsăudeni.

Pentru mine, Spitalul ”Dr. George Trifon” reprezintă o prioritate. Vrem să aducem spitalul din Năsăud la standarde occidentale de care să beneficieze năsăudenii și toată Valea Someșului și a Sălăuței”, a transmis Dorin Vlașin.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"