Home » Din nou doliu la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud. A murit profesoara de franceză Gabriela Buia

Din nou doliu la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud. A murit profesoara de franceză Gabriela Buia

Publicat de Radu SÎRBU
2979 Vizualizari

Veste tristă pentru colectivul cadrelor didactice de la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud. Astăzi a fost condusă pe ultimul drum profesoara pensionară Gabriela Buia, cadru didactic iubit și apreciat, care le-a insuflat numeroaselor generații de elevi dragostea pentru Limba Franceză.

”Astăzi, 15 mai, la ora 12.00 te vom conduce, dragă Gabi (Buia), pe ultimul drum. Noi familia, colegii profesori, vecinii și nenumărate generații de elevi te vom păstra în suflet și amintiri…Dumnezeu să te aibă în pază!”, a anuțat pe pagina de Facebook profesoara Dorina Buia, directoarea Casei Elevilor din Năsăud.

Din păcate, profesoara Gabriela Buia se alătură șirului de decese ce a lovit, în ultima jumătate de an, corpul profesoral de elită al renumitului liceu din Năsăud, listă ce îi cuprinde profesorul de română Nicolae Bosbiciu și profesorii de matematică Ioan Tebieș și Gheorghe Pleș.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"