Home » Doliu la Liceul Silvic din Năsăud: s-a stins din viață Dinu Misăilă, un reprezentant de marcă al unei generații de respectați profesori

Doliu la Liceul Silvic din Năsăud: s-a stins din viață Dinu Misăilă, un reprezentant de marcă al unei generații de respectați profesori

Publicat de Radu SÎRBU
2538 Vizualizari

Astăzi, 20 decembrie, unul dintre cei mai respectați și iubiți profesori ai Liceului Silvic din Năsăud, fost director adjunct instituției, Dinu Misăilă, s-a stins din viață, pe un pat de spital din Cluj-Napoca.

Așa cum a fost știut de toată lumea, profesorul inginer Dinu Misăilă a dus o viață dedicată carierei didactice și va rămâne cu siguranță în memoria colegilor și a elevilor pentru devotamentul de care a dat dovadă în activitatea didactică. O solidă pregătire de specialitate și o pasiune enormă pentru silvicultură l-au consacrat pe Dinu Misăilă drept un reprezentant de marcă al unei generații de mari profesori, care au pus consolidat bazele învățământului silvic la Năsăud.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"