Home » Donație de echipamente de protecție pentru salvatorii-pompieri adusă pentru zona Năsăudului de Daniel Gliga, năsăudeanul stabilit în Austria

Donație de echipamente de protecție pentru salvatorii-pompieri adusă pentru zona Năsăudului de Daniel Gliga, năsăudeanul stabilit în Austria

Publicat de Radu SÎRBU
978 Vizualizari

Daniel Gliga, un năsăudean stabilit în apropierea orașului austriac Graz, arată că îi pasă de Năsăudul natal. În sprijinul acestei afirmații vine gestul făcut astăzi de către acesta, prin predarea la sediul Secției de Pompieri din Năsăud a unor seturi complete de echipamente specializate de protecție în folosul unor Servicii pentru Situații de Urgență din zona ”orașului academicienilor”.

Voluntar la rându-i în cadrul forțelor de intervenție la incendii din orășelul austriac unde locuiește, Daniel Gliga s-a arătat bucuros că poate face ceva pentru meleagurile de baștină. La evenimentul de predare a echipamentelor au fost prezenți primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, precum și viceprimarul Marius Bodea.

Mulțumim celor care au făcut posibilă această donație, în special domnului Daniel Gliga”, a ținut să transmită primarul Dorin Vlașin.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"