Home » Fabrica de confecții ”Marecom” din Năsăud vine cu o ofertă specială de halate și măști pentru cabinetele stomatologice și saloanele de înfrumusețare

Fabrica de confecții ”Marecom” din Năsăud vine cu o ofertă specială de halate și măști pentru cabinetele stomatologice și saloanele de înfrumusețare

Publicat de Radu SÎRBU
2161 Vizualizari

Așa cum deja se știe, o serie de afaceri, cum sunt frizeriile, saloanele de coafură sau cabinetele stomatologice, se vor redeschide din 15 mai. Pentru siguranța sanitară, fabrica de confecții ”Marecom” din Năsăud vine cu o ofertă specială de echipamente medicale necesare protecției împotriva noului coronavirus, producție pentru care firma a solicitat și obținut avizele necesare de la Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România și Ministerului Apărării Naționale.

În acest sens, oferta fabricii ”Marecom” este diversă în acest sens, după cum urmează:

Combinezon medical cu glugă, de unică folosință;
Combinezon impermeabil medical cu gluga, de unică folosință;
Halat medical, de unică folosință;
Halat medical impemeabil, de unica folosință;
Botoșei medicali, de unică folosință;
Botoșei medicali impermeabili, de unică folosință;
Mască medicală de unica folosință.

Pentru informații, specificații și ofertă de prețuri, firma ”Marecom” Năsăud vă sta la dispoziție la Email: marecomimpex@yahoo.com și la telefon: 0743 026 089.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"