Home » Polițiștii din Țara Năsăudului, veghează tot mai mult la siguranța traficului rutier

Polițiștii din Țara Năsăudului, veghează tot mai mult la siguranța traficului rutier

Publicat de Radu SÎRBU
1910 Vizualizari

În acest sfârșit de săptămână, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud şi cei ai structurilor de poliţie rutieră orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Pentru abaterile constatate la nivel județean au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 137.695 de lei, au fost reținute 35 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Vineri și sâmbătă, polițiștii Serviciului Rutier au acționat, cu autospecialele dotate cu radar, pe Drumul Național 17D, pe Valea Someșului, pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive. Cu această ocazie au fost constatate și aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, în valoare 25270 de lei și au fost reținute 11 permise de conducere.

De asemenea, în noaptea de 8 spre 9 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud, împreună cu cei din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au organizat și desfășurat o acțiune în scopul prevenirii și combaterii accidentelor de circulație, precum și pentru disciplinarea participanților la trafic. Astfel, au fost oprite în trafic și verificate 98 de autoturisme și legitimate 130 de persoane. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.990, au fost reținute un certificat de înmatriculare și 4 permise de conducere.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"