Home » Şcoala Rebra, o școală modernă cu table inteligente, în loc de cretă şi burete

Şcoala Rebra, o școală modernă cu table inteligente, în loc de cretă şi burete

Publicat de Radu SÎRBU
1369 Vizualizari

În timp ce în multe şcoli elevii nu au/ nu au avut tablete sau alte dispozitive pentru școala online, elevii din Rebra au beneficiat de aceste facilități prin implicarea Primăriei și a domnului primar Ștefan Danci, care s-a ocupat de achiziția acestora din fonduri europene.
Implicarea acestuia nu s-a oprit aici, astfel că, a achiziționat tot din fonduri europene, și table inteligente în toate școlile din Rebra.

Deci, din semestrul al II-lea, cursurile se vor desfășura cu ajutorul tehnologiei moderne, în săli dotate cu table interactive, videoproiectoare și laptopuri, dar și camere pentru videoconferință.

Tablele interactive din Școlile din Rebra au ecran touchpad cu videoproiector, conectate la laptop. De la manuale digitale ce conțin lecţii cu exerciții atractive, momente, jocuri și hărţi interactive, filmulețe captivante, pe tablele inteligente pot fi instalate diverse programe care le uşurează munca dascălilor şi îi atrag pe elevi.

Tehnologia a fost integrată la toate nivelurile de învățământ: preșcolar, primar, gimnazial și considerăm că aceasta va aduce îmbunătățiri semnificative, atât în activitatea cadrelor didactice (care au învățat cum să le folosească în timpul vacanței intersemestriale), cât și a elevilor.

În afară de a aduce confort și flexibilitate în educație, folosirea tablelor inteligente, interactive mărește implicarea profesor-elev și sporește performanța pe termen lung.
Aceste tehnologii nu numai că vor stimula învățarea, ci vor economisi materiale de învățare și vor inspira performanțe.

Dir. Prof. Burdeț Rebeca-Crina

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"