Home » Spitalul din Năsăud și-a făcut vara sanie iar acum primește fără prea mari emoții factura la căldură!

Spitalul din Năsăud și-a făcut vara sanie iar acum primește fără prea mari emoții factura la căldură!

Publicat de Radu SÎRBU
7074 Vizualizari

În toată nebunia facturilor la căldură din ultima lună, Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” nu pare să resimtă șocul. Asta deoarece, instituția a luat din timp măsurile necesare de a reduce consumul pentru cele 3 centrale ce funcționează pentru această instituție.

Concret, ultima factură la gaz se ridică la suma de 79.294 de lei (aproximativ cât se plătea și în urmă cu un an de zile), o sumă ce pare mare la prima vedere însă dacă fără măsurile ce le vom enumera ea ar fi fost cel puțin dublă.

Cel mai important lucru care s-a făcut pentru a preîntâmpina scumpirile anunțate de la începutul pandemiei a fost acela că spitalul a fost anvelopat termic în totalitate, atât din punct al fațadelor cât și din cel al tâmplăriei. Apoi, în luna septembrie 2021, managerul Daniel Marcu a avut inspirația de a negocia și a semna pentru întreg anul 2022 un contract extrem de avantajos pentru spital cu furnizorul de gaz de asigurare a serviciului la un preț ce pare foarte mic în comparație cu scumpirile actuale.

Așa s-a ajuns ca spitalul năsăudean ca în acest sezon rece să facă nu facă niciun rabat în a crea un ambient deosebit de plăcut în multitudinea de spații ce cuprind distinct spitalul, policlinica și blocul bucătăriei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"