Home » ULTIMA ORĂ: A fost prins șoferul care a fugit de la locul accidentului mortal din Ilva Mică. Este din Sângeorz-Băi și era băut !

ULTIMA ORĂ: A fost prins șoferul care a fugit de la locul accidentului mortal din Ilva Mică. Este din Sângeorz-Băi și era băut !

Publicat de Radu SÎRBU
4605 Vizualizari

Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva momente de către purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sârb.

”În urmă cu câteva momente, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbatul de 30 de ani, din Sângeorz-Băi, care ar fost fi implicat în accidentul mortal de aseară. Bărbatul a fost depistat în localitatea Sărățel, comuna Șieu Măgheruș, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,91mg/l alcool pur în aerul expirat. Îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și va fi condus la sediul Poliției pentru audieri.

Inițial, la domiciliul acestuia, în Sângeorz-Băi, a fost depistat autoturismul care ar fi fost implicat în accident, bărbatul fiind căutat de polițiști.

Continuă cercetările în acest caz pentru infracțiunile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere cu alcoolemie.

În urmă cu câteva momente, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbatul de 30 de ani, din Sângeorz-Băi, care ar fost fi implicat în accidentul mortal de aseară. Bărbatul a fost depistat în localitatea Sărățel, comuna Șieu Măgheruș iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,91mg/l alcool pur în aerul expirat. Îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și va fi condus la sediul Poliției pentru audieri.

Inițial, la domiciliul acestuia, în Sângeorz-Băi, a fost depistat autoturismul care ar fi fost implicat în accident, bărbatul fiind căutat de polițiști.

Continuă cercetările în acest caz pentru infracțiunile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere cu alcoolemie”, se araă în comunicatul de presă. De precizat că sângeorzanul a fost prins de polițiști, la Sărățel, la locul de muncă. Vom reveni cu noi detalii imediat ce le vom avea.

Foto IPJ: de la accident și cu mașina.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"