Home » A scăzut prețul de vânzare al fostului sediu al poliției din Năsăud: de la 400.000 la 385.000 de euro

A scăzut prețul de vânzare al fostului sediu al poliției din Năsăud: de la 400.000 la 385.000 de euro

Publicat de Radu SÎRBU
1325 Vizualizari

După ce mai bine de șase decenii a fost sediul miliției și apoi al poliției Năsăud, clădirea și terenul aferent situate pe strada Vasile Nașcu au fost scoase la vânzare de la sfârșitul anului 2017, atunci când oamenii legii s-au mutat cu chirie în locația de pe strada Tudor Vladimirescu.

La prima strigare, pe OLX, prețul cerut era de 400.000 de euro, însă astăzi el a fost actualizat la valoarea de 385.000 de euro.

”Proprietatea este situată in zona centrala a orasului, zona rezidențiala predominand clădiri cu regim de înălțime P sau P+2E În imediata apropiere se afla Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” și Spitalul Orășenesc. Proprietatea dispune de o buna vizibilitate comercială având deshidratare la strada principala cu trafic auto (inclusiv trafic greu) cât și pietonal. Proprietatea este formată dintr-o clădire cu regim de înălțime D+P+E ( amprenta la sol -250mp ) și teren in suprafața de 2740mp, având o deschidere la strada de 28m. Proprietatea beneficiază de electricitate, apa, canalizare și gaze naturale. Proprietatea este construită in stil “Brâncovenesc” si se pretează pentru birouri/servicii, dezvoltare imobiliară sau casă de locuit”, se arată în anunțul publicat în această seară pe OLX.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

cetățean năsăudean 26 ianuarie 2020 - 23:13

Să fim serioși. La acest preț nu aveți nicio șansă. Năsăudul nu este o zonă atractivă la imobiliare. Treziți – vă la realitate. De ani de zile, sunt în așteptare, cu pretenții absurde, fostul CEC- str. Griviței, clădirea finanțelor neterminată, George Secoban – str. G. Coșbuc,
Palatul Comercial Telecom ș.a.

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"