Home » Acțiuni de dezinfecție și măsuri speciale în vederea reluării cursurilor, la școlile din Feldru și Nepos

Acțiuni de dezinfecție și măsuri speciale în vederea reluării cursurilor, la școlile din Feldru și Nepos

Publicat de Radu SÎRBU
1139 Vizualizari

La mai bine de două luni de la suspendarea cursurilor, unitățile de învățământ se află în fața unei noi provocări, aceea de a se pregăti pentru reluarea activităților cu elevii, în condiții sigure, cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități.

Din 2 iunie, elevii din clasele terminale vor reveni la școală pentru un program de câteva zile de pregătire, după care urmează organizarea examenelor naționale – evaluare națională și bacalaureat.

La Liceul Tehnologic Feldru și Școala Gimnazială Nepos, un număr de 66 de elevi sunt așteptați la cursurile de pregătire pentru examenele naționale.

Conducerea unității spune că liceul este pregătit pentru reîntoarcerea elevilor, la nivelul Consiliului de Administrație fiind „analizate și aprobate acțiunile de prevenire și combatere a infectării cu SARS-CoV-2”. După cum ne-a declarat directorul Călin Sbîrciu, astăzi a fost realizată o amplă acțiune de dezinfecție în cele două școli și s-au luat o serie de măsuri speciale.

Unităţile de învăţământ din Feldru și Nepos 4 sunt pregătite pentru a fi folosite în siguranţă atât de elevii din anii terminali şi de cadrele didactice, pentru pregătire, dar şi pentru organizarea examenelor naţionale. Odată ce a fost dezinfectată, fiecare clădire a fost închisă. Aşadar, nu există pericolul ca dezinfectarea spaţiilor respective să fie compromisă. S-a făcut și delimitarea spațiilor pentru păstrarea distanței sociale. În plus, unităţile de învăţământ au fi dotate dezinfectant pentru mâini”, ne-a spus directorul Călin Sbîrciu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"