Home » Aseară, în decurs de doar trei ore, polițiștii din Năsăud au dat amenzi în valoare totală de aproape 20.000 de lei

Aseară, în decurs de doar trei ore, polițiștii din Năsăud au dat amenzi în valoare totală de aproape 20.000 de lei

Publicat de Radu SÎRBU
2107 Vizualizari

La data de 6 februarie a.c., în intervalul orar 18.00 – 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud, împreună cu cei ai Secției 6 au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. De asemenea, s-a acționat și pentru respectarea normelor rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

În acest sens, în orașul Năsăud, 7 echipaje de la ordine publică și rutieră au oprit și controlat în trafic 125 de autovehicule și au testat cu aparatul etilotest 25 de conducători auto.

Ca urmare a neregulilor constatate în trafic, polițiștii au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale în valoare de 19.575 lei, au reținut 2 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"