Home » Biserica ”Sfântul Ilie” din Năsăud arată acum ca o bijuterie spirituală

Biserica ”Sfântul Ilie” din Năsăud arată acum ca o bijuterie spirituală

Publicat de Radu SÎRBU
2334 Vizualizari

Și asta datorită spiritului gospodăresc al părintelui paroh, Iulius Mureșan, care a făcut din lăcașul de cult unul de care se pot bucura toți creștinii ce-i trec pragul. Astăzi, a fost săvârșită prima Sfânta Liturghie cu biserica finalizată în totalitate.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, prin mijlocirea Măicuței Sfinte și a tuturor sfinților, după doi ani,s-a încheiat o etapă grea dar frumoasă. Acoperiș, geamuri, uși, instalația electrică, căldură, iconostas, împrejmuirea terenului, extensia bisericii, pod nou, pictură și multe altele necesare bisericii. Dacă există dragoste și rugîciune din inimă, toate le rânduiește Dumnezeu. Mulțumească-vă Dumnezeu tuturor, în frunte cu preoții Rusu Florin și Lucian Greabu, sub îndrumarea cărora s-a zidit bisericuța.
E adevărat, sunt ziduri, vor spune mulți, dar avem nevoie și de ele. Dar peste toate, biserica vie, adică voi toți, este cea mai importantă. Nu ne rămâne decât să ne rugăm și să bucurăm împreună, mulțumindu-I pentru toate!
”, a ținut să transmită părintele Iulius Mureșan

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"