Home » Calculatoare noi pentru laboratorul de informatică al școlii din Șanț

Calculatoare noi pentru laboratorul de informatică al școlii din Șanț

Publicat de Radu SÎRBU
1158 Vizualizari

Şcoala Gimnazială ”Enea Grapini” Șanț va avea un laborator de informatică modernizat, grație unei donații primite din Germania. Aspectul ne-a fost dezvăluit de directorul școlii, profesorul Daniel Sasu, în contextul recentei primiri a 20 de calculatoare din partea firmei Genpact. ”Am primit această donație prin intermediul și implicarea doamnei Annelise Bauer, ce a făcut un lucru remarcabil pentru școala noastră întrucât, în actualele condiţii de austeritate financiară, dotarea unui laborator de informatică cu calculatoare noi este un obiectiv greu de realizat. Prin această donaţie se îmbunătăţeşte oferta educaţională a şcolii noastre. Astfel de gesturi sunt binevenite pentru că Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiei este şi va fi la mare căutare. Calculatoarele şi noua sală vor fi utilizate de zecile de copii din şcoala noastră, dar şi de cadrele didactice. Acestea îi vor ajuta la perfecţionarea activităţii didactice. Aducem mulţumiri sincere doamnei Bauer și celor din Germania, care au făcut posibil acest sprijin”, ne-a declarat profesorul Daniel Sasu.

Pe de altă parte, directorul școlii din comuna Șanț, ne-a mai declarat că în acest an se are în vedere construirea unei minisăli de sport, cu sprijinul Primăriei. ”Tot cu ajutorul administrației locale vom reamenaja spațiul din fața școlii, cu parcări auto (în premieră) ce vor fi încadrate de noi spații verzi”, a conchis profesorul Daniel Sasu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"