Home » Clubul Copiilor din Sângeorz-Băi, lecții de viață prin joacă și explorare a unui punct gastronomic din localitate! (Galerie FOTO)

Clubul Copiilor din Sângeorz-Băi, lecții de viață prin joacă și explorare a unui punct gastronomic din localitate! (Galerie FOTO)

Publicat de Radu SÎRBU
656 Vizualizari

Elevii ce frecventează Clubul Copiilor din orașul Sângeorz-Băi au avut parte, astăzi, de o activitate mult gustată de ei. La propriu!

Prin Cercul de Turism Agroturism, clasele a IV-a au vizitat Punctul Gastronomic ”La Sanda lu’ Maricica” din localitate. Copiii, coordonați de profesoara Ana Ciocan și însoțiți de profesoarele pentru învățământul primar Anuța Pop, Ana Maria Strugari și Corneluța Boșca, au avut, astfel, oportunitatea de a descoperi cum se fac și, mai ales, a gusta produse culinare cu specific tradițional. Pancovele au fost punctul forte al acestei activități atractive în care cei mici au fost chiar bucătari, învățând totodată și cum se primesc turiștii!

O acțiune minunata! Felicitări doamnei profesoare Ana Ciocan pentru implicarea dumnevoastra la Clubul Copiilor din Sangeorz-Bai, felicitări și minunațiilor copii! Cu cât mai multe puncte gastronomice locale în județ, cu atât turismul la țară se va dezvolta mai sănătos!”, a ținut să transmită profesorul Mircea Bodiu, directorul Clubului Copiilor din orașul-stațiune al județului Bistrița-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"