Home » Elevi din Sângeorz-Băi, Feldru și Maieru, pe podium la etapa județeană a Concursului Național ”Proiecte de Mediu”

Elevi din Sângeorz-Băi, Feldru și Maieru, pe podium la etapa județeană a Concursului Național ”Proiecte de Mediu”

Publicat de Radu SÎRBU
1148 Vizualizari

Astăzi, la Centrul Cultural ”Iustin Sohorca” din orașul Sângeorz-Băi a găzduit etapa județeană a Concursului Național ”Proiecte de Mediu”, întrecere școlară la a cărei bună desfășurare a vegheat Clubul Elevilor din localitate.

”Elevii cu reale preocupări în diverse cercetări științifice cu aplicabilitate practică pentru protejarea mediului și-au prezentat cu convingere proiectele lor, fie prin prezentări Power Point, fie prin machete sau scurte vide-uri. Înainte de premiere, am avut parte de un moment artistic deosebit, oferit de elevii de la cercul de dansuri populare, pregătit de coregraful Adrian Salvan.
Premiile au constat în cărți sponsorizate de Parcul Național Munții Rodnei cât și tricouri inscripționate cu acest concurs și medalii (mulțumim Primăriei Sângeorz-Băi).

La secțiunea gimnaziu, rezultatele au fost următoarele:
Locul I – Clubul Copiilor din Sângeorz-Băi
Locul II – Liceul Tehnologic Feldru
Locul III – Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru

Căștigătorii vor participa la faza națională care va avea loc în Tabăra Muncel, județul Iași, în luna iulie 2022”, au ținut să facă cunoscut organizatorii.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"