Home » Fapte bune în vreme de coronavirus: Elevii de la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud confecționează viziere de protecție pentru cadrele medicale de la spitalul și policlinica din Năsăud

Fapte bune în vreme de coronavirus: Elevii de la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud confecționează viziere de protecție pentru cadrele medicale de la spitalul și policlinica din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
3400 Vizualizari

Echipa de robotică ”Cybersoul” de la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud s-a raliat provocării lansate de Asociația ,,Nație prin educație” de a realiza echipamente de protecție, atât de necesare personalului medical din spitale.

Elevii coordonați de profesorul Marius Lazăr au proiectat și construit viziere de protecție din plastic PET, cu sistem de prindere realizat la imprimantă 3D.

Primele astfel de viziere au ajuns astăzi la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud, precum și la policlinica acestei unități medicale, medicii arătându-se încântați de realizarea puștilor de la CNGCN. În numele cadrelor medicale năsăudene, medicul năsăudean Cătălin Marian a ținut să-și arate gratitudinea.

„Mulțumim cercului de robotică al Colegiului Național ”George Coşbuc” Năsăud, coordonat de domnul profesor Lazăr pentru efortul făcut în realizarea acestor viziere atât de necesare pentru protecția personalului medical al spitalului din Năsăud”, a transmis chirurgul prin intermediul nostru.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"