Home » (FOTO) Mitropolitul Andrei, la Poiana Ilvei, cu ocazia inaugurării capelei mortuare din localitate

(FOTO) Mitropolitul Andrei, la Poiana Ilvei, cu ocazia inaugurării capelei mortuare din localitate

Publicat de Radu SÎRBU
1987 Vizualizari

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului s-a aflat astăzi, în mijlocul comunității parohiale din Poiana Ilvei, Protopopiatul Năsăud. Prezența Înaltpreasfinției sale în localitate a fost cu prilejul inaugurării capelei mortuare, obiectiv construit prin grija administrației locale conduse de primarul Ioan Scridonesi, pe un amplasament din vecinătatea bisericii al cărei paroh este părintele Leon Pop.

La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, dar și primarii din Măgura Ilvei – Valer Avram, și din Leșu – Ionel Pop.

“Poiana Ilvei, o comunitate a oamenilor gospodari, au completat lista obiectivelor realizate, cu unul firesc și necesar, o capelă unde Poienarii să-și ia “rămas bun” de la cei dragi. Felicitări domnului Primar Ioan Scridonesi, Părintelui Leon Pop, credincioșilor și tuturor celor ce pun umărul la dezvoltarea comunei, zi de zi. Dumnezeu să ne ajute și să vină peste noi cu binecuvântarea Sa!”, a transmis președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"