Home » (Galerie FOTO) Stil și eleganță, la magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte Marecom din Năsăud (I)

(Galerie FOTO) Stil și eleganță, la magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte Marecom din Năsăud (I)

Publicat de Radu SÎRBU
2889 Vizualizari

Luna lui Cuptor este o perioadă în care toți ce vizitează magazinele Marecom din Năsăud au super ocazia să-și reînoiască garderoba la prețuri avantajoase.

Eleganța brandului Marecom, cea mai vestită firmă de îmbrăcăminte din Țara Năsăudului, este confirmată de noile colecții pentru doamne și domni, ofertele ieșind în evidență prin eleganță și calitate.

Ne vom opri astăzi asupra magazinului Marecom destinat bărbaților, urmând ca într-un următor fotoreportaj să ne focusăm pe ofertele pentru sexul frumos.

Urmărind crearea experienței perfecte pentru clienții săi, Marecom se distinge prin țesăturile sale de calitate, precum și prin modelele deosebite si inovatoare pe care le-a dezvoltat în propria fabrică de îmbrăcăminte.

Astfel, Marecom oferă acum o colecție vastă, de la costume la jachete, de la tricotaje la pantaloni și accesorii.

Magazinul Marecom destinat bărbaților se află în Piața din Năsăud, fiind deschis între orele 8.00 și 18.00, iar sâmbăta între orele 8.00 și 16.00.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"