Home » În cadrul vizitei pe care a făcut-o astăzi în Bistrița-Năsăud, Ligia Deca – ministrul Educației, s-a arătat impresionată de orașul Năsăud

În cadrul vizitei pe care a făcut-o astăzi în Bistrița-Năsăud, Ligia Deca – ministrul Educației, s-a arătat impresionată de orașul Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
1004 Vizualizari

Ministrul Educației, Ligia Deca, a făcut astăzi o vizită în județul Bistrița-Năsăud, vizitând școli din Bistrița, Sângeorz-Băi, Feldru și Năsăud.

Însoțită de inspectorul școlar general Cristian Nicula și deputatul Diana Morar, ministrul Educației a ajuns la Colegiul Național ”George Coșbuc” din Năsăud în jurul orei 11:00, fiind întâmpinată de directorul Steluța Vâju și primarul Dorin Vlașin. Inedit a fost faptul că Ligia Deca este primul ministrul al Educației în funcție care vizitează orașul Năsăud după 1990!

Întâlnirea cu dascălii și elevii liceului de elită al Țării Năsăudului a avut loc în Aula Colegiului, acolo unde gazdele au prezentat istoria școlii dar și rezultatele la concursurile și olimpiadele din ultimul an de învățământ. Pe de altă parte, primarul Dorin Vlașin a vorbit despre investiții importante în domeniul educațional pe plan local.

Ligia Deca s-a arătat impresionată de cele expuse, mulțumind amfitrionilor pentru momentele petrecute în orașul Năsăud și felicitând copiii și corpul profesoral pentru munca și pasiunea care au dus la rezultatele obținute la concursurile și olimpiadele școlare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"