Home » Învățământul din Rebra, în doliu. A murit educatoarea Lenuța Târlișan

Învățământul din Rebra, în doliu. A murit educatoarea Lenuța Târlișan

Publicat de Radu SÎRBU
3998 Vizualizari

O veste tristă s-a abătut în acest sfârșit de săptămână peste învățământul din comuna Rebra. A trecut în neființă educatoarea Lenuța Târlișan, în floarea vieții. Ea a fost ”mamă” a zeci de prichindei de la școala din localitate. Originară din Rebrișoara, Lenuța Târlișan a iubit meseria și copiii mai mult decât orice pe lumea asta, lăsând un gol dureros printre colegii din învățământ.

”Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care a fost Lenuța Tîrlișan, educatoare la Școala Gimnazială Nr. 1 Rebra. Și-a dedicat întreaga viață școlii și a fost nelipsită din mijlocul copiilor, cărora le-a îndrumat primii pași în tainele școlii.
Rămas bun, doamnă educatoare!
Odihnește-te în pace!
Un ultim omagiu din partea colegilor, a colectivului de cadre didactice și a conducerii școlii!
Cei care vor să o conducă pe ultimul drum, pot participa la serviciul de înmormântare, care va avea loc la Capela din Rebrișoara, luni, 10.02.2020, ora 12”, ține să transmită Rebeca Burdeț, directoarea școlii.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Gavrilă N. Moldovan 9 februarie 2020 - 17:39

Dacă presa e liberă, înseamnă că, și noi cititorii dumneavoastră suntem liberi în exprimare și comentarii pertinente. Trecerea în neființă folosită de jurnaliști este o sechelă a limbajului de lemn al erei ateo – comuniste. S – ar referi la un om care nu a crezut în Dumnezeu, nici în suflet și nici în viața viitoare… Creștinul trece la cele veșnice. În final, condoleanțe familiei îndurerate. Să auzim și de bine!

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"