Home » La Năsăud, este pe cale să înceapă construcția unui magazin de tip Penny Market

La Năsăud, este pe cale să înceapă construcția unui magazin de tip Penny Market

Publicat de Radu SÎRBU
3563 Vizualizari

După Lidl și Profi, un nou supermagazin va fi deschis în orașul Năsăud, și anume: unul din lanțul Penny Market. Construcția va începe în câteva zile, pe un amplasament din zona blocurilor, mai precis în vecinătatea magazinului AXA (vezi foto). Pe lângă locurile de parcare, supermagazinul Penny Market din Năsăud va avea și o carmangerie.

Primul magazin Penny deschis pe piața locală locală din România a apărut în anul 2005. În prezent, Penny Market operează cu peste 230 de magazine și se află în plină expansiune, având peste 4.500 de angajați.

Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

Magazinele Penny Market au o suprafață de cca 750 mp şi un sortiment diversificat ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

2 Comentarii

cetățean năsăudean 26 ianuarie 2020 - 23:21

Toată lumea vrea să vând, specific arabilor , musulmanilor. Măi, nu vine unul să deschidă o fabrică sau ceva similar … Veți ajunge ca Tache, Ianche și Cadâr… la vânătoare de mușterii.

Raspunde
cetățean năsăudean 26 ianuarie 2020 - 23:23

Corectez „IANKE” !

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"