Home » Nou în Năsăud ! La ”Only Connect” găsești telefoane, laptopuri și accesorii noi dar și service profesionist

Nou în Năsăud ! La ”Only Connect” găsești telefoane, laptopuri și accesorii noi dar și service profesionist

Publicat de Radu SÎRBU
2823 Vizualizari

La Năsăud, de dată recentă, firma ”Only Connect” (situată pe Bulevardul Grănicerilor, în apropierea magazinului Profi) vă poate ajuta să depășiți neplacerea unui gadget problematic prin repararea smartphone-urilor dumneavostră în cel mai scurt timp posibil – pentru a vă putea reconecta intr-un timp cat mai scurt. Specialiștii de la ”Only Connect” pot rezolva o gamă largă de probleme cu telefoanele dumneaoastră smartphone – inclusiv înlocuirea ecranului, deteriorarea cauzata de apa, carcasele rupte, probleme legate de baterii sau de încărcare, montări de folii, remedieri și reparații diferite la touchscreen, microfoane, mufe de încarcare, difuzoare, baterii și înlocuire sticlă sau display la diferite telefoane.

Dar ”Only Connect” nu este doar un service IT și atât. Aici vei putea cumpăra și o mulțime telefoane, laptopuri sau accesorii noi-nouțe dar și scond-hand la cele mai bune prețuri. Se acceptă și buy-back-uri (un altfel de program Rabla).

Apelați cu încredere la ”Only Connect”, de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00 iar sâmbăta, între 10.00 și 13.00.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"