Home » Pizza Allegria, cea mai bună din Năsăud! Comandă și testează

Pizza Allegria, cea mai bună din Năsăud! Comandă și testează

Publicat de Radu SÎRBU
3069 Vizualizari

Cine spune că nu îi place pizza, nu a încercat-o pe ultima sosită. Ați spune că o pizzerie nouă nu mai poate aduce nimic în plus față de ce există deja. Doar că Pizzeria Allegria din orașul Năsăud de aceea s-a deschis: să dovedească contrariul. Cea mai bună pizza din ”orașul academicienilor” a fost adusă de Ionuț Nati, care a învățat cum se face cea mai populară mâncare de pe glob, unde altundeva decât în Italia iar acum s-a întors acasă pentru a face a fi apreciat pentru deliciile care le prepară. Spre deosebire de ceilalți, Ionuț a reușit sa găsească rețeta celui mai bun blat pentru pizza iar acesta este marele atu în afacerea sa.

Daca te-ai hotărat sa încerci cea mai buna pizza din Năsăud, Pizzeria Allegria te așteaptă zilnic pe Bulevardul Grănicerilor, nr. 40. Sau daca vrei sa comanzi apelează la numarul de telefon 0758 200 994.

Pizzeria Allegria te așteaptă și pe pagina de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/Pizzeriaallegria/?ref=page_internal

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"