Home » Primarul Mircea Romocea, apel la strângerea a 1,5 milioane de lei pentru dotarea secției ATI de la spitalul din Năsăud cu aparatură de specialitate

Primarul Mircea Romocea, apel la strângerea a 1,5 milioane de lei pentru dotarea secției ATI de la spitalul din Năsăud cu aparatură de specialitate

Publicat de Radu SÎRBU
1585 Vizualizari

Primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea a făcut astăzi un apel către toate firmele dar și către locuitorii Țării Năsăudului în vederea strîngerii a 1,5 milioane de lei, bani necesari pentru achiziționarea, în regim de urgență, de aparatură de specialitate pentru secția de Asistență Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Orășenesc “Dr. George Trifon” din Năsăud.

”Având în vedere pandemia provocată de Coronavirus – COVID 19, se impune achiziționarea, în regim de urgență, de aparatură de specialitate pentru secția de A.T.I. (Asistență Terapie Intensivă) din cadrul Spitalului orășenesc “Dr. George Trifon” din Năsăud, aparatură a cărei achiziție este estimată la suma de 1.500.000 lei (15 miliarde vechi) – sumă de care Spitalul orășenesc „Dr. George Trifon” Năsăud și administrația publică locală, nu dispune în acest moment. Facem apel către fiecare agent economic/persoană fizică, în limita posibilităților de care dispun, de a veni în sprijinul Spitalului orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud, în această perioadă delicată.

Cei care doresc să ne sprijine în acest demers o pot face în contul RO35TREZ10321F370100XXXX, titular cont; SPITALUL ORĂȘENESC “DR. GEORGE TRIFON” NĂSĂUD. Vă rugăm ca, pentru completarea/transmiterea CONTRACTELOR DE SPONSORIZARE să luați legătura cu doamna Cosma-Someșan Dana (telefon: 0740-257.227), din partea Primăriei orașului Năsăud sau cu managerul Spitalului orășenesc, domnul Marcu Daniel (0761-339.405).

Avem convingerea că, întreaga comunitate năsăudeană, atât mediul de afaceri cât și persoanele fizice, vor da dovadă de spirit civic și solidaritate, în aceste momente delicate prin care trece omenirea.

Aceste demersuri le-am demarat în urmă cu câteva zile și ne bucură nespus faptul că, atât agenții economici cât și persoanele fizice din comunitatea năsăudeană au dat dovadă de o excepțională receptivitate și solidaritate”, spune edilul Năsăudului în apelul de suflet postat pe pagina sa de socializare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"