Home » Vestit pentru mâncărurile sale delicioase, din 4 mai, restaurantul ”La Han” din Năsăud repornește activitatea cu livrări la domiciliul clientului

Vestit pentru mâncărurile sale delicioase, din 4 mai, restaurantul ”La Han” din Năsăud repornește activitatea cu livrări la domiciliul clientului

Publicat de Radu SÎRBU
2841 Vizualizari

Sunt ani buni de când restaurantul ”La Han” din Năsăud a obișnuit clienții cu mâncare excelentă și prețuri la fel. În urma măsurilor de prevenție împotriva răspândirii pandemiei, ”La Han” s-a adaptat situației și, după o perioadă de suspendare a activității, revine acum cu anunțul de repornirii bucătăriei și propune meniuri pentru comandă la domiciliu.

Vă anunțăm cu bucurie repornirea activității restaurantului “La Han”. Din data de 4 Mai, vă stăm la dispoziție pentru livrări la domiciliu, urmând ca, după relaxarea măsurilor impuse din cauza epidemiei de Covid-19, să vă așteptăm din nou în locația noastră.

Așadar, puteți comanda zilnic, între orele 10:00 – 22:00, pizza voastră preferată sau să alegeți unul din preparatele pe care le gătim în fiecare zi, cu respectarea celor mai stricte norme de igienă și siguranță alimentară. Meniul disponibil îl veți putea găsi pe pagina noastră de Facebook.

Vă stăm la dispoziție, pentru comenzi și detalii, la numerele de telefon 0749.809.718 sau 0363.409.991, anunță reprezentanții restaurantului ”La Han” din Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"