Home » Primăria Năsăud, apel către locuitorii Văii Someșului, Sălăuței, Ilvelor și a Rebrei, pentru sprijinirea Spitalului Năsăud!

Primăria Năsăud, apel către locuitorii Văii Someșului, Sălăuței, Ilvelor și a Rebrei, pentru sprijinirea Spitalului Năsăud!

Publicat de Radu SÎRBU
2474 Vizualizari

Un apel de suflet a fost lansat, astăzi, de Primăria Orașului Năsăud către locuitorii Țării Năsăudului pentru ajutorarea Spitalului Orășenesc ”Dr. George Trifon” din localitate, unicul spital al zonei.

”De fiecare dată, și când soarta ne-a încercat, dar și la bucurii, am dovedit că noi, oamenii de pe Valea Someșului, de pe Văile Sălăuței, Ilvelor sau Rebrei, din mândrul Ținut grăniceresc năsăudean, suntem toți ca unul.

Acum, viața ne încearcă și trebuie să fim solidari. Să dovedim de-adevăratelea că ne pasă, că a fi parte a unei comunități înseamnă, mai mult decât oricând, să acționăm pentru binele tuturor. Indiferent de culoarea politică, de părerile individuale, de statutul social, economic sau religios, trebuie să ne implicăm!

Spitalul din Năsăud este, pentru mulți dintre noi, locul în care am văzut lumina zilei, iar orașul ne este scris în certificatul de naștere. Pentru că necazul a intrat în casele și în viețile noastre, ne dorim ca serviciile medicale din spitalul nostru să fie cele mai bune, iar condițiile de îngrijire să ne dea siguranța că totul va fi bine. Administrația locală a făcut și face eforturi pentru a moderniza spitalul. De asemenea, în ultimii doi ani, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “SPITAL ORĂȘENESC NĂSĂUD” a achiziționat aparatură și echipamente de ultimă generație, în valoare de aprox. 400.000 lei, pentru Camera de primire Urgențe (CPU).
Dar, din păcate, boala nu are răbdare ca toate lucrările să fie făcute în ritmul impus de contracte. E nevoie de implicarea noastră, a tuturor! Orice contribuție financiară a fiecăruia dintre noi contează acum mai mult decât oricând! Nu vrem ca boala să ne doboare! Urmașii grănicerilor pot să o învingă!

Fiecare leu donat poate fi ușor urmărit în actele contabile ale spitalului. Cont unic pentru donații:

TREZORERIA ORAȘULUI NĂSĂUD:
Titular cont: SPITALUL ORĂȘENESC NĂSĂUD
Cont: RO35TREZ10321F370100XXXX
C.I.F. 4347879

De ce să donezi tu? Pentru că, mâine, tu sau cineva drag ție poate ajunge pe patul spitalului din Năsăud!

Vă mulțumim tuturor care ați donat deja, dar și acelora care vor sprijini spitalul pe viitor!” se arată în comunicatul administrației Năsăudulului

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"