Home » (EXCLUSIV) De ieri, spitalul din Năsăud a făcut primele trei internări ale unor persoane cu forme ușoare de coronavirus

(EXCLUSIV) De ieri, spitalul din Năsăud a făcut primele trei internări ale unor persoane cu forme ușoare de coronavirus

Publicat de Radu SÎRBU
2543 Vizualizari

Din 15 aprilie 2020, Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud a făcut primele internări ale unor bolnavi de coronavirus, în contextul în care unitatea a fost desemnată de ministerul de resort ca suport din linia a doua a cazurilor de Covid-19, mai precis a formelor ușoare. Faptul ne-a fost confirmat, în această seară, de managerul unității spitalicești – Daniel Marcu.

Avem deja trei persoane cu forme ușoare de infectare, care sunt internate de ieri la noi, mai precis în perimetrul organizat special pentru tratarea acestor bolnavi, la etajul I al clădirii, circuitul Covid-19 fiind total separat și securizat de restul activităților din spital. Cadrele medicale ce deservesc acest serviciu de tratare pentru coronavirus sunt cazate la o pensiune din oraș, pentru a evita riscul de contaminare”, ne-a spus Daniel Marcu.

La această oră, toți cei trei internați de coronavirus la spitalul din Năsăud sunt asimptomatici și fără probleme. Este vorba de un tânăr de 19 din Năsăud, de o femeie de 55 de ani, tot din Năsăud, precum și de o altă femeie, de 31 de ani, din Parva.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"