Home » Fapte bune în vremea coronavirusului: Consiliul Local Năsăud a fost de acord cu propunerea primarului Mircea Romocea ca banii Zilelor Năsăudului, 160.000 de lei, să meargă în folosul spitalului din localitate

Fapte bune în vremea coronavirusului: Consiliul Local Năsăud a fost de acord cu propunerea primarului Mircea Romocea ca banii Zilelor Năsăudului, 160.000 de lei, să meargă în folosul spitalului din localitate

Publicat de Radu SÎRBU
1534 Vizualizari

Astăzi, pentru prima dată din istoria sa, Consiliul Local Năsăud și-a ținut plenul de ședință în mediul virtual. În cadrul ședinței online, forul legislativ a marșat ideii primarului Mircea Romocea ca banii alocați ediției din acest an a Zilelor Năsăudului să fie folosiți pentru Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din localitate. Este vorba de 160.000 de lei, relocați în unității medicale din bugetul local.

Zilele Năsăudului 2020 erau programate pe 28 și 29 mai, însă, ținând cont de epidemia de coronavirus, manifestările vor fi anulate.

Pe de altă parte, edilul Năsăudului a lansat și astăzi un apel de ajutorare pentru spitalul din Năsăud.

”Având în vedere pandemia provocată de Coronavirus – COVID 19, facem apel către toate unitățile administrativ teritoriale (23 de comunități locale membre fondatoare ale asociației) să achite, în regim de urgență cotizația anuală, precum și restanțele, acolo unde este cazul.

Reamintim faptul că, în situația delicată de astăzi, mai sunt încă primării care nu au plătit cotizația, din anul 2016. Le solicităm plata cotizației, conform Statutului și Actului constitutiv, având în vedere un posibil scenariu 4 al Strategiei Comandamentului Național pentru Situații de Urgență.

Totodată, facem precizarea că, în ultimii doi ani Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “SPITAL ORĂȘENESC NĂSĂUD” a achiziționat aparatură și echipamente de ultimă generație, în valoare aproximativă de 400.000 lei, pentru zona Camerei de primire Urgențe (CPU) aferentă Spitalului Orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud”, a ținut să anunțe primarul orașului Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"