Home » Fast Food-ul DAYA din Năsăud a împlint un an, dar a crescut ca Făt Frumos, ca alții-n zece!

Fast Food-ul DAYA din Năsăud a împlint un an, dar a crescut ca Făt Frumos, ca alții-n zece!

Publicat de Radu SÎRBU
3237 Vizualizari

Acum un an, pe 3 iunie, la Năsăud s-a deschis DAYA, primul Fast Food din localitate deschis non-stop.

La un an de acel moment notabil pentru adolescenta cu spirit întreprinzător și dornică de a satisface gusturile culinare ale clienților, Daiana Cosma – patroana Fast Food-ului, este foarte mulțumită de punerea în practică a ideii proprii. Obiectivul de alimentație publică din vecinătatea magazinului Lidl, mai precis în corpul de clădire al sălii ”Lorena”, a devenit un loc cu mare căutare pentru un motiv simplu: se mănâncă bine, la prețuri excelente pentru client !

”Sunt mândră de afacerea mea. A crescut ca voinicul din poveste ! Ce ne-a făcut să ajungem aici? Normal, preparatele noastre delicioase, pentru că folosim doar carne proaspătă și nu facem rabat de la calitatea ingredientelor folosite în preparate. Am reușit să ne atragem clienții cu gustul mâncării, în primul rând, dar și prin promptitudine. Chiar dacă pe perioada stării de urgență, am oprit activitea, odată cu redeschiderea teraselor, ne-am bucurat să vedem cât de mulți ne-au dus lipsa. Deocamdată, programul nostru zilnic este de la 8.00 la 00.00, însă din 1 iulie vom reveni la programul non-stop, ne-a spus Daiana Cosma.

Așadar, dacă vă e poftă de preparate de tip fast food gustoase și sățiose, DAYA vă așteptă cu drag ! Nu veți regreta !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"