Home » O altă veste bună: S-a redeschis terasa Pensiunii ”La Han” din Năsăud, într-un ambient nou !

O altă veste bună: S-a redeschis terasa Pensiunii ”La Han” din Năsăud, într-un ambient nou !

Publicat de Radu SÎRBU
1561 Vizualizari

Nu se poate să fi trecut pe la Năsăud fără să te fi oprit măcar odată la terasa ”La Han”! Pentru că, așa cum îi șade bine unui astfel de loc cunoscut în toată Țara Năsăudului, are și o terasă în care să se adune oameni frumoși și interesanți!

”Cu bucurie vă anunțăm că AM REDESCHIS terasa “La Han”. De astăzi, 3 iunie, așteptăm cu drag să ne treceți pragul din nou!
Vă asigurăm că am implementat toate măsurile de igienă și siguranță impuse de autorități!
Noul ambient pe care vi-l oferim este diferit, am renovat în totalitate terasa, iar acest lucru nu poate reprezenta decât un motiv în plus să ne vizitați cât mai curând”, au anunțat astăzi patronii pensiunii.

Terasa ”La Han” este un loc răcoros și frumos, o oază în care-ți dă ocazia să evadezi și să te refugiezi într-un spațiu dominat de starea de bine. Probabil că nu mai e nevoie de nicio descriere pentru cei de la ”La Han”. Servirea impecabilă, atmosfera așa cum ți-o dorești, iar patronii se împrietenesc cu toată lumea.

Terasa ”La Han” este una dintre cele mai populare, dar și unul din cele mai frumoase locuri unde trebuie să îți petreci vara. Uită-te pe orice pagină din meniu, la adresa: https://www.facebook.com/PensiuneaLaHan/. O să ți se facă poftă instantaneu! Perfectă pentru momente de relaxare cu prietenii!

Relaxează-te într-o atmosferă plină de rafinament! Terasa ”La Han” vă așteaptă!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"