Home » (FOTO) A fost resfințită biserica din satul Bichigiu

(FOTO) A fost resfințită biserica din satul Bichigiu

Publicat de Radu SÎRBU
1477 Vizualizari

A doua zi de Rusalii, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din Parohia Bichigiu, Protopopiatul Năsăud. ÎPS Mitropolit a resfințit biserica parohială ce a fost recent renovată prin grija preotului paroh Gavrilă Zinveliu. În continuare ierarhul a săvârșit Sfânta Liturghie alături de un sobor de preoți și diaconi. Au fost prezenți la sfânta biserică mulți credincioși din localitate, precum și autorități locale și județene. Printre aceștia s-a numărat și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

La distanță, dar uniți de credință, oamenii s-au bucurat de posibilitatea de a asculta slujba, la resfințirea Bisericii de la Bichigiu.

Mulțumim preotulul Zinveliu Tudor Gavrilă, pentru invitația de a participa la un astfel de moment de care ne era tare dor.
Felicitări acestuia că ține oamenii laolaltă, indiferent de vremuri. Pentru tot ce a făcut pentru comunitate, merită pe deplin distincția Iconom Stavrofor și dreptul de a purta Crucea Pectorală.

Primarul frumoasei comune Telciu, Sever Mureșan, pentru tot binele făcut, a primit ordinul “Mihai Vodă”. Mult spor la muncă și continuați să dezvoltați comunitatea”, a transmis președintele Emil Radu Modovan pe pagina sa de socializare.

Foto: Emil Radu Moldovan

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"