Home » (Galerie FOTO) Până de Paști sunt speranțe că va ”învia” și cea mai blamată cale de acces din orașul Năsăud:: strada Avram Iancu

(Galerie FOTO) Până de Paști sunt speranțe că va ”învia” și cea mai blamată cale de acces din orașul Năsăud:: strada Avram Iancu

Publicat de Radu SÎRBU
1014 Vizualizari

De o săptămână, pe strada Avram Iancu din Năsăud au fost reluate lucrările de modernizare pe cel mai dezastruos drum din ”orașul academicienilor”. Numai riveranii știu cât au pătimit în acești ani în care strada le-a arătat ca după bombardament. Din păcate, lucrările au fost tergiversate de refacerea rețelelor de apă și canalizare în vederea asfaltării, în premieră, a drumului în pantă ce pornește din vecinătatea Văii Caselor și urcă spre Dealul Cucului.

Conform estimărilor constructorilor, calea de acces ar putea avea o față nouă, inclusiv trotuare, până de Paști.

Investiția de circa 5 milioane de lei se încadrează proiectului ”Creșterea mobilității urbane în orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud” Programul Operațional Regional – modernizarea reabilitarea unui număr de 6 străzi ( Andrei Mureșanu, Vasile Nașcu, Crișan, Tudor Vladimirescu, Comoare – finalizate, Dumitru Vârtic și Avram Iancu) și achiziția a 5 microbuze electrice.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"