Home » Gata vacanța de iarnă! De mâine, elevii revin la cursuri

Gata vacanța de iarnă! De mâine, elevii revin la cursuri

Publicat de Radu SÎRBU
670 Vizualizari

După vacanța de iarnă, elevii se întorc de luni, 13 ianuarie, la cursuri pentru a începe cel de-al doilea semestru din acest an școlar. Ei vor avea următoarea vacanță în perioada 4-21 aprilie 2020, atunci când sunt Sărbătorile Pascale. Semestrul al doilea va avea 20 de săptămâni și se va încheia pe 12 iunie 2020. Primul semestru a avut 15 săptămâni, fiind unul dintre cele mai scurte semestre de până acum. În total, anul școlar 2019-2020 are 35 de săptămâni, potrivit Ministerului Educației și Cercetării.

Pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, anul şcolar se încheie în data de 29 mai 2020, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 5 iunie 2020.

Vacanţa de vară începe sâmbătă, 13 iunie, și ține, cel mai probabil, până în 13 septembrie, 14 septembrie fiind data de începere a școlii, stabilită prin proiectul structurii anului școlar 2020-2021. Acest proiect este însă supus dezbaterii publice și pot apărea modificări până la forma sa finală.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"