Home » Măsuri preventive luate de Primăria Năsăud contra coronavirusului: suspendarea târgului tradițional de joi și închiderea temporară a creșei

Măsuri preventive luate de Primăria Năsăud contra coronavirusului: suspendarea târgului tradițional de joi și închiderea temporară a creșei

Publicat de Radu SÎRBU
1144 Vizualizari

Amenințarea coronavirusului suspendă activitatea târgului săptămânal de joi din Năsăud, până pe 31 martie !

Măsură a fost dispusă în această dimineață de primarul Mircea Romocea, ca prevenție contra îmbolnăvirilor cu coronavirus.

”Comitetul local pentru Situații de Urgență al orașului Năsăud, al cărui președinte este primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, a luat decizia suspendării „Târgului tradițional de Joia” din piața agroalimentară a orașului Năsăud.
Această hotărâre se impune în contextul epidemiei generate de coronavirus și este corelată cu legislația în vigoare la nivel național.
Măsura de suspendare este valabilă până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, dacă situația o va impune.
Vă mulțumim pentru înțelegere !”, se arată în comunicatul semnat de primarul Mircea Romocea și remis presei în această dimineață.

În urmă cu câteva minute, administrația orașului Năsăud a revenit cu un alt comunicat de presă ce prevede o măsură de prevenție împotriva coronavirusului, și anume: închiderea creșei pentru perioada 11 – 22 martie 2020.

”Comitetul Local pentru Situații de Urgență al orașului Năsăud, al cărui președinte este primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, a luat decizia suspendării activității creșei orașului Năsăud, în perioada 11-22 Martie 2020, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri, dacă situația o va impune. Această decizie este generată de epidemia de Coronavirus (COVID 19) și corelată cu legislația în vigoare la nivel național”, a transmis Primăria.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"